IV. Przyprawy do wędlin - posypki i paniery


NR. KAT

NAZWA

PROPONOWANE DOZOWANIE

[g/kg masy]

OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE

4.05

POSYPKI I PANIERY



4.05.01.

POSYPKA SEZAMOWA P11 (dekoracyjna)

wg.technologii

4

4.05.02.

POSYPKA EGZOTYCZNA

wg.technologii

4

4.05.03.

POSYPKA APIS

wg.technologii

4

4.05.04.

POSYPKA GÓRALSKA

wg.technologii

4

4.05.05.

POSYPKA SZLACHECKA

wg.technologii

4

4.05.06.

POSYPKA JANA

wg.technologii

4

4.05.07.

POSYPKA WIOSENNA

wg.technologii

4

4.05.08.

POSYPKA MEKSYKAŃSKA

wg.technologii

4

4.05.09.

POSYPKA GYROS

wg.technologii

4

4.05.10.

POSYPKA PAPRYKOWA

wg.technologii

4

4.05.11.

POSYPKA OLKUSKA

wg.technologii

4

4.05.12.

POSYPKA GRILOWA

wg.technologii

4

4.05.13.

POSYPKA CIASTKOWA

wg.technologii

4

4.05.14.

PANIERKA GRILLOWA I

wg.technologii

4

4.05.15.

PANIERKA GRILLOWA II

wg.technologii

4

4.05.16.

PANIERKA GRILLOWA III

wg.technologii

4

4.05.17

PANIER SUCHY (żółty)

wg.technologii

10

4.05.18

PANIER SUCHY (pomarańczowy)

wg.technologii

10

4.05.19

PANIER MOKRY

wg.technologii

10