IV. Przyprawy do wędlin - podrobowe


NR. KAT

NAZWA

PROPONOWANE DOZOWANIE

[g/kg masy]

OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE

4.04

PODROBOWE



4.04.01

FLAKI

12

4

4.04.02

HAMBURGER

5

4

4.04.03

PASZTET DOMOWY

5

4

4.04.04.

PASZTETOWA DELIKATESOWA

5

4

4.04.05.

PASZTET LUX COMBI

7

4

4.04.06.

PASZTETOWA EXTRA

5

4

4.04.07.

PASZTET ŚMIETANKOWY

4

4

4.04.08.

PASZTET SZLACHECKI

4

4

4.04.09.

PASZTETOWA LUKSUSOWA

4

4

4.04.10.

SALCESON CZARNY

5

4

4.04.11.

SALCESON WŁOSKI

5

4

4.04.12.

SALCESON WŁOSKI 2

5

4

4.04.13.

CEBULOWO CZOSNKOWA

5

4

4.04.14.

CEBULOWO PIEPRZOWO GRZYBOWA

10

4

4.04.15.

CEBULOWO PIEPRZOWA

6

4

4.04.16

PASZTET DELIKATESOWY

5

4