IV. Przyprawy do wędlin - ¶redniorozdrobnione


NR. KAT

NAZWA

PROPONOWANE DOZOWANIE

[g/kg masy]

OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE

4.02

¦REDNIOROZDROBNIONE



4.02.01.

CZOSNKOWA

5

4

4.02.02.

GRILOWA

5

4

4.02.04.

¦LˇSKA

6

4

4.02.05.

TORUŃSKA

6

4

4.02.06.

ZWYCZAJNA*

7

4

4.02.07.

JARMARCZNA

7

4

4.02.08.

WAKACYJNA

6

4

4.02.09.

FRANKFRUTERKI

10

4

4.02.10.

KABANOS

7

4

4.02.11.

MIELONKA

7

4

4.02.12.

MIELONKA DROBIOWA

7

4

4.02.13.

MIELONKA WOŁOWA

7

4

4.02.14.

FRANKFRUTERKI COMBI

10

4

4.02.15.

KABANOS COMBI

10

4

4.02.16.

KABANOSY LUX

7

4

4.02.17.

SALAMI CZOSNKOWE

12

4

4.02.18.

SUROWA POLSKA

12

4

4.02.19.

SALAMI

12

4

4.02.20.

SALAMI COMBI

12

4

4.02.21.

SALAMI PAPRYKOWE

12

4

4.02.22

SŁOIKOWA

7

4

4.02.23

WIEJSKA

5

4

4.02.24.

GRILOWA COMBI

7

4

4.02.25

JAŁOWCOWA

5

4

4.02.26.

JAŁOWCOWA 2

5

4

4.02.27

JARMARCZNA COMBI

7

4

4.02.28

GRILOWA EXTRA

5

4

4.02.29.

KMINKOWA*

5

4

4.02.30

KMINKOWA**

5

4

4.02.31.

MOZAIKOWA

5

4

4.02.32.

PODWAWELSKA

5

4

4.02.33

PODWAWELSKA 2

6

4

4.02.34

SŁOWACKA

5

4

4.02.35

TORUŃSKA COMBI

7

4

4.02.36

TUSZONKA

7

4

4.02.37.

TYROLSKA

7

4

4.02.38

UNIWERSALNA

5

4

4.02.39

ZWYCZAJNA**

5

4

4.02.40.

PIEPRZOWA

5

4

4.02.41.

BLOK TYROLSKI

5

4

4.02.42.

BOCZEK FASZEROWANY

40

4

4.02.43.

BOCZEK MIEL.SMALEC

10

4

4.02.44

BOCZEK MIELONY

10

4

4.02.45

CEBULOWO PIEPRZOWA