V. Przyprawy naturalne


NR. KAT

NAZWA

PROPONOWANE DOZOWANIE

[g/kg masy]

OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE

5.0.

PRZYPRAWY NATURALNE



5.01.01

Pieprz czarny ziarno ASTA Brazylia


4

5.01.02

Pieprz czarny ziarno MALABAR


4

5.02.01

Pieprz czarny połowki


4

5.02.02

Pieprz czarny grys


4

5.02.03

Pieprz czarny mielony


4

5.03.01

Pieprz ziołowy


4

5.04.01

Pieprz biały ziarno


4

5.05.01

Cebula grys biała


4

5.05.02

Cebula mielona biała


4

5.05.03

Cebula płatki


4

5.06.01

Czosnek mielony


4

5.07.01

Gałka muszkatołowa mielona


4

5.08.02

Gorczyca biała mielona


4

5.08.01

Gorczyca biała cała


4

5.09.01

Imbir mielony


4

5.10.01

Kminek cały


4

5.10.02

Kminek mielony


4

5.11.02

Kolendra mielona


4

5.11.01

Kolendra ziarno


4

5.12.01

Papryka czerwona grys


4

5.12.02

Papryka ostra mielona


4

5.12.03

Papryka słodka mielona


4

5.12.04

Papryka ostra ASTA 50


4

5.12.05

Papryka słodka ASTA 50


4

5.13.01

Natka pietruszki


4

5.14.01

Li¶ć laurow


4

5.15.01

Tymianek


4

5.16.01

majeranek


4

5.06.01

Czosnek mielony


4

5.07.01

Gałka muszkatołowa mielona


4