IV. Przyprawy do wędlin - gruborozdrobnione


NR. KAT

NAZWA

PROPONOWANE DOZOWANIE

[g/kg masy]

OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE

4.03

GRUBOROZDROBNIONE



4.03.01

BALERON ¦LˇSKI

5

4

4.03.02

BLOK DĘBICKI

4

4

4.03.03.

KRAKOWSKA

5

4

4.03.04.

KRAKOWSKA KOMBI

7

4

4.03.05.

KRAKOWSKA SUCHA

5

4

4.03.06.

KRAKOWSKA SUCHA 2

5

4

4.03.07

POLĘDWICA DROBIOWA

5

4

4.03.08

SZYNKA DROBIOWA

5

4

4.03.08.

SZYNKA DELIKATESOWA

5

4

4.03.09.

SZYNKA EXTRA

5

4

4.03.10.

LISIECKA

5

4

4.03.10.

SZYNKA MAKS

4

4

4.03.11.

SZYNKA ORZECH

4

4

4.03.12.

ZIELONOGÓRSKA COMBI

7

4

4.03.13

ZIELONOGÓRSKA

5

4

4.03.14

SZYNKOWA WIEPRZOWA

8

2