I. Dodatki funkcjonalne


NR. KAT

NAZWA

PROPONOWANE DOZOWANIE

[g/kg masy]

OPAKOWANIE JEDNOSTKOWE

1.00

DODATKI FUNKCJONALNE



1.01.0.

PEKLO MISTRZ

30-60

20

1.02.0.

PEKLO MISTRZ A

30-60

20

1.03.0.

PEKLO MISTRZ C

30-60

20

1.04.0.

PEKLO MISTRZ CA

30-60

20

1.05.0.

P MEAT

wg tabeli

20

1.06.0.

P MEAT K

wg tabeli

20

1.07.0.

P MEAT 80

wg tabeli

20

1.08.0.

P MEAT U

wg tabeli

20

1.08.1.

P MEAT G (z białkiem)

wg tabeli

20

1.09.0.

CARAN S

5-10

10

1.10.0.

GEL MIX

`5-6

20

1.11.0.

PROTEC CON S

20-30

25

1.11.0.

F PLUS B (zmiękczacz skórek)

`

`5-20

1.11.1.

F PLUS (wzmacniacz barwy)

20-32

4

1.12.0.

PREPARAT BIAŁKOWY

20-33

20

1.13.0.

EMULGATOR ML1

20-34

20

1.14.0.

SOLANKA DO GRILA

20-35

20

1.15.0.

S PLUS (wzmacniacz smaku)

1-2

4

1.16.0.

ZAGĘSZCZACZ APIS (240 Bloom)

wg.technologii

20

1.17.0.

BARWNIK DO OSŁONEK

3 g/l wody

4

1.18.0

BARWNIK DO FARSZU

1-3, 15g/100l

4